21 نوامبر 2024

روانپزشک خوب در تهران ⭐️ 【معرفی 12 روانپزشک】

لیست دکتر روانپزشک در تهران و دکتر روانپزشک خوب در شرق، غرب، شمال و جنوب تهران، به همراه آدرس و شماره تماس مطب دکتر روانپزشک، برای کسب اطلاعات بیشتر با مطب های روانپزشکی تماس حاصل نماید.

بهترین روانپزشک در تهران، دکتر ناهید برنا

دارای تخصص روانپزشکی از دانشگاه شهید بهشتی، درای تخصص روانپزشکی سالمندی، تشخیص اختلالات بالینی (افسردگی، اضطراب، دوقطبی، وسواس و…)

بهترین روانپزشک در تهران، دکتر ناهید برنا

دکتر لیلا طهماسبی، متخصص روانپزشکی

متخصصص روانپزشکی (اعصاب و روان)، درمان دارویی یا غیر دارویی اختلالات بالینی اعم از اتیسم و اسکیزوفرنی، افسردگی، اضطراب، اختلالات خلقی

روانپزشک متخصص دکتر لیلا طهماسبی

متخصص اعصاب و روان دکتر شیرزاد خیر اندیش

متخصص روانپزشکی در غرب تهران، درمان اختلالات افسردگی، دوقطبی، اضطرابی، شخصیت و …، درمان اختلالات کودک

متخصص اعصاب و روان دکتر شیرزاد خیر اندیش

روانپزشک خوب، دکتر فرامرز ذاکری

درمان بیماری های اعصاب و روان با دارو و بدون دارو، نوروفیدبک، لورتا، درمان اختلالات بالینی، اختلالات جنسی، اختلالات لکنت و اضطراب جدایی و پرخاشگری کودک

روانپزشک خوب دکتر فرامرز ذاکری در تهران

دکتر نیما توکلی

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان خوب در تهران، درمان بیماری های خلقی و اختلالات شخصیت، اختلالات جنسی، اختلالات خواب، وسواس، افسردگی

دکتر روانپزشک خوب نیما توکلی

روانپزشک متخصص، دکتر لیلا دشتکی

متخصص اعصاب و روان خوب، درمان اختلالات افسردگی، اضطرابی، وسواس فکری و عملی، اختلال بیش فعالی کودکان با دستگاه نوروفیدبک

روانپزشک متخصص در تهران دکتر لیلا دشتکی

روانپزشک دکتر آلاء قبادیان

متخصص اعصاب و روان، درمان اختلالات بالینی و اضطرابی، اختلالات شخصیت، اختلالات کودکان (بیش فعالی، تیک و لکنت زبان، اضطراب جدایی، پرخاشگری و شب ادراری)

دکتر آلاءقبادیان روانپزشک خوب در تهران

روانپزشک خوب، دکتر رمضان بزرگی راد

بهترین متخصصص اعصاب و روان در جنوب تهران، درمان اختلالات اضطراب، افسردگی، وسواس، اختلالات جنسی و زناشویی، سردردهای عصبی و میگرن

دکتر روانپزشک خوب رمضان بزرگی راد در جنوب تهران

دکتر آرزو سمائی حسن آباد

روانپزشک خوب در غرب تهران، درمان انواع اختلالات روانپزشکی، اختلالات بالینی (افسردگی، اضطراب، وسواس، دوقطبی، بیش فعالی)، اختلالات سایکوتیک  مانند توهم و هذیان، اختلالات تیک

روانپزشک خوب دکتر آرزو سمائی حسن آباد

متخصص اعصاب و روان، دکتر منصور آگاهی

روانپزشک خوب، درمان اختلالات (افسردگی،اضطراب، وسواس، جنسی، خواب،شخصیتی، شناختی، اختلالات روان پریشی (اسکیزوفرنی، اختلال هذیانی)

دکتر روانپزشک منصور آگهی در تهران

روانپزشک متخصص، دکتر فاطمه زارعین

فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی ایران، درمان بیماری ها و اختلالات افسردگی، اضطراب، وسواس،اختلالات روانپزشکی دوران بارداری، اختلالات کودک و نوجوان، اختلالات خواب

متخصص اعصاب و روان دکتر فاطمه زارعین در تهران

روانپزشک کیست؟

روانپزشکی شاخه ای از پزشکی است که بر تشخیص، درمان و پیشگیری از اختلالات روانی، عاطفی و رفتاری تمرکز دارد.

روانپزشک، یک پزشک پزشکی است (دارای دکتری یا دکتری تخصصی) که در زمینه سلامت روان، از جمله اختلالات مصرف مواد تخصص دارد. روانپزشکان واجد شرایط ارزیابی هر دو جنبه روحی و جسمی مشکلات روانی هستند. مردم به دلایل زیادی به دنبال کمک روانپزشکی هستند. مشکلات می توانند ناگهانی باشند، مانند حمله پانیک، توهمات ترسناک، افکار خودکشی، یا شنیدن «صداها» و یا ممکن است طولانی‌مدت‌تر باشند، مانند احساس غم و اندوه، ناامیدی، یا اضطرابی که به نظر می‌رسد هرگز برطرف نمی‌شوند یا مشکلاتی در عملکردشان ایجاد می‌شود، که باعث می‌شود زندگی روزمره دچار تحریف یا خارج از کنترل شود.

تفاوت بین روانپزشک و روانشناس چیست؟

روانپزشک، پزشکی است که می تواند شرایط سلامت روان را تشخیص داده و درمان کند. آنها می توانند داروها و سایر درمان های پزشکی را تجویز کنند.روانپزشکان معمولاً نسبت به روانشناسان به درمان بیماری های روانی پیچیده تری می پردازند، به ویژه آنهایی که نیاز به دارو یا درمان های پزشکی دارند.

یک روانشناس، دارای مدرک دکترا (PhD) معمولاً در روانشناسی بالینی است و اغلب آموزش های گسترده ای در زمینه تحقیق یا عمل بالینی دارد. روانشناسان شرایط سلامت روان را با روان درمانی (گفتار درمانی) درمان می کنند. روانشناس نمی تواند دارو تجویز کند.

روانپزشک چه کاری انجام می دهد؟

روانپزشک اختلالات روانی، عاطفی و رفتاری را ارزیابی، تشخیص و درمان می کند.

روانپزشکان پزشکان هستند و می توانند انواع آزمایشات پزشکی ویا روانشناختی را تجویز کنند. این آزمایش‌ها، همراه با گفتگو در مورد علائم و سابقه پزشکی و خانوادگی، به روانپزشکان اجازه می‌دهد تا شرایط سلامت روان را تشخیص دهند.

روانپزشکان همچنین برنامه های درمانی فردی را تشکیل می دهند که می تواند شامل روان درمانی، دارو درمانی و سایر درمان های پزشکی باشد.

روانپزشکان چه بیماری هایی را درمان می کنند؟

روانپزشکان می توانند چندین بیماری را تشخیص داده و درمان کنند، از جمله:

اختلال مصرف الکل و سایر اختلالات مصرف مواد، بیماری آلزایمر، اختلالات اضطرابی، اختلال کمبود توجه/بیش فعالی (ADHD)، اختلال طیف اوتیسم، اختلال دوقطبی، اختلال بدشکلی بدن، افسردگی، اختلالات تجزیه ای، اختلالات اشتها، اختلال قمار، نارسایی جنسیتی، اختلال احتکار، اختلالات خلقی، اختلال وسواس اجباری (OCD)، اختلال هراس، اختلالات شخصیت، اختلال استرس پس از سانحه (PTSD)، افسردگی پس از زایمان، اختلال اسکیزوافکتیو، روان‌گسیختگی و اختلالات خواب.

سوالات متداول مربوط به بهترین روانپزشک، روانپزشک متخصص

تعیین زمان مراجعه به روانپزشک اغلب مستلزم ارزیابی صریح علائم و تجربیات روزانه شماست.

شما نباید سعی کنید هیچ بیماری روانی خاصی را تشخیص دهید، به جای آن می توانید از رفتارها، احساسات و الگوهای فکری که ناسالم هستند و زندگی روزمره شما را مختل می کنند آگاه شوید و آنها را یادداشت کنید. در برخی موارد، روانشناس شما ممکن است شما را به روانپزشک ارجاع دهد اگر علائم خود را با او در میان بگذارید. اما در صورت تمایل معمولا می توانید مستقیماً برای تشخیص و طرح درمان به روانپزشک مراجعه کنید.

دسته‌هایی از داروهایی که روان‌پزشکان معمولاً تجویز می‌کنند عبارتند از:

  • داروهای ضد افسردگی
  • داروهای ضد روان پریشی
  • خواب آور
  • تثبیت کننده های خلق و خو
  • آرام بخش و ضد اضطراب
  • محرک ها
  • کتامین

 روانشناسی مطالعه ذهن، عواطف و رفتار است. در حالی که روانپزشکی رشته پزشکی است که بر تشخیص و درمان شرایط سلامت روان تمرکز دارد.

درمان بیماری های روانی بسیار فردی و منحصر به فرد برای هر فرد است. درمان اغلب شامل ترکیبی از روش های درمانی است. روانپزشکان معمولا از درمان های مختلفی استفاده می کنند، از جمله:

  • روان درمانی (از طریق گفتگو و صحبت)
  • داروها
  • درمان های دیگر، مانند درمان تشنج الکتریکی (ECT) یا تحریک مغناطیسی ترانس کرانیال (TMS).