آرام کردن گریه نوزاد؛ چگونهی گریهی نوزاد را آرام کنیم؟
آرام کردن گریه نوزاد؛ همان طور که در مقالهی “انواع گریه نوزادان” گفتیم، دلیل گریه نوزاد میتواند به چیزهای مختلفی مربوط باشد. خستگی، گرسنگی و هر چیز دیگری میتواند باعث گریه نوزاد شما شود. حال میخواهیم ببینیم اگر نوزادمان شروع به گریه کرد، باید چه کارهایی برای او بکنیم تا دیگر گریه نکند؟
ما در این مقاله میخواهیم روشهایی را به شما بیاموزیم تا گریه نوزاد خود آرام کنید. با ما همراه باشید.
- در صورت شیردهی، سعی کنید از مصرف غذاهایی که ممکن است در شکم کودک شما گازهای معده ایجاد کند مانند محصولات لبنی، کافئین، کلم، کلم بروکلی و سایر سبزیجات گازدار خودداری کنید.
- تعداد وعده های غذایی زیاد اما كوچكتر ارائه دهید. فرمولهای مختلف را با تایید پزشک یا ارائه دهنده خدمات بهداشتی آزمایش و امتحان کنید.
- هنگام شردهی به کودک از سینهی مادر یا شیشههای شیر، مراقب ورود هوا به دهان کودک باشید. ورود هوا باعث ایجاد گاز و هوا در معدهی او میشود.
- برای غذا دادن به کودک مستقیماً پس از آن کودک خود را در حالت ایستادهتری نگه دارید.
- سعی کنید آروغ کودک خود را بگیرید.
- وعدههای غذایی را در محیطی آرام به کودکتان دهید.
- اگر کودک پستانک دوست دارد، به او یک پستانک بدهید.
- اگر هوا برای قدم زدن در بیرون از خانه بسیار نامطبوع است ، کالسکه خود را در خانه بیاورید و کودک خود را دور بزنید.
- کودک خود را به حمام گرم ببرید.
- کودک خود را در حالی که پاهای او به سمت شکم خم شده است، در آغوش بگیرید.
- شکم کودک خود را ماساژ دهید.
- کودک خود را در یک پتو گرم بغل کنید.
- کودک خود را به پشت در آغوش بگیرید و او را ماساژ دهید یا به پشت او بزنید.
- نوزاد را روی صندلی گهواره نگه دارید یا او را در تاب قرار دهید.
- در حالی که آواز میخوانید یا با او حرف میزنید، با کودک در یک اتاق تاریک و ساکت قدم بزنید.
- سعی کنید برای جلوگیری از تحریک شدن گریه نوزاد، او را در طول روز از موقعیتهای بسیار تحریککننده دور نگه دارید.
- موسیقی آرامبخش پخش کنید یا صدای سفید مانند جاروبرقی یا آب روان را برای او پخش کنید.
اگر کودک گریههایی از روی لجبازی سر داد، چه کنیم؟
بسیاری اوقات وجود دارد که شما نمیتوانید تشخیص دهید که علت گریه نوزاد شما گرسنگی، پوشک کثیف یا دلتنگی برای شماست. این زمانی است که والدین عصبانی و بیحوصله میشوند. آن وقت است که باید نفس عمیق بکشید و برخی از راهکارهای زیر را امتحان کنید.
- کودک خود را در آغوش بگیرید. مهم نیست دلیل گریه نوزاد شما، در آغوش گرفتن یک فرد آرامش بخش یا ایجاد احساس امنیت برای خود باشد. این کار قطعا او را آرام میکند. بچهها دوست دارند در یک حملکننده، چه آغوش مادر یا پدر و چه حملکنندههای کودک نگه داشته شوند. تماس فیزیکی با پدر و مادر همان چیزی است که آنها به دنبال آن هستند و معمولاً آنها را بیشتر از هرچیز دیگری آرام میکند.
- به کودک خود شیر دهید. غذا دادن و تغذیهی کودک موضوعی بسیار مهم است.
- حرکت کنید. بچهها از حرکت تکراری و موزون مانند تکان دادن، تاب خوردن، رقصیدن یا حرکات ماشین لذت میبرند.
- مقداری صدای سفید را ایجاد کنید. رحم یک مکان بسیار پر سر و صدا بود. صدا یا نویز سفید به صدایی مانند “هوم” متداوم یا صدای جاروبرقی گفته میشود.
- بگذارید موسیقی کودک شما را آرام کند. موسیقی آرامبخش، باعث آرام شدن کودک شما میشود. به همین دلیل است که لالایی گفتن برای کودک بسیار کارساز است.
- کودک خود را قنداق کنید. در طول سه یا چهار ماه اول، قنداق کردن کودک کمک بسیار زیادی به آرام شدن کودک میکند.
- کودک خود را ماساژ دهید. نوزادان دوست دارند لمس و نوازش شوند، بنابراین ماساژ، یک روش عالی برای آرام کردن یک کودک کلافه است.
- بگذارید کودک شما چیزی برای مکیدن داشته باشد. طبیعیترین تسکیندهنده سینه مادر است. اما اگر چنین گزینهای وجود نداشته باشد، انگشتان خود کودک، یک اسباب بازی دندانی یا یک پستانک میتواند مایهی آرامش او باشد.
- کودک خود را از موضوعی که او را ناراحت کرده، منحرف کنید. او را از فضایی به فضای دیگری ببرید یا اینکه حواس او را چیز دیگری پرت کنید.
روشهای مختلفی برای آرام کردن گریه نوزاد وجود دارد. اما همهی کودکان کانند یکدیگر نیستند. شما برای ارام کردن کودک خود باید روشی منحصو به فرد را انتخاب کنید. چرا که شما کدکی منحصر به فرد دارید. از همراهی شما ممنونیم.